<  
>  

Sandnes Kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Sandnes er en by og en kommune i Rogaland. Den grenser til Stavanger, Gjesdal, Time, Klepp og Sola. Om man regner med den sammenhengende tettstedsbebyggelsen som går på tvers av kommunegrensen, som omfatter bebyggelse i kommunene Stavanger, Randaberg og Sola, er Stavanger/Sandnes det tredje største byområdet i landet med over 180 000 innbyggere. De tre siste tiårene har byen økt sin befolkning med et årlig gjennomsnitt på 1,9 %, noe som gjør byen til Norges hurtigst voksende. Sandnes var mest kjent for sin teglverk- og pottemakerindustri. Byen ligger innerst i Gandsfjorden, og leirgrunn finnes overalt i byen. Bedrifter som har drevet med teglstein og pottemakeri helt opp til den nyere tid er Gann Graveren og Simonsen-familien. I den senere tid har produksjon av tekstilprodukter og sykler vært viktigere. Bedrifter som Øglænd og Pioneer satte sitt preg på byen. Kleskjeden Cubus og pizzakjeden Dolly Dimples ble også startet i Sandnes. Byen har store jordbruksområder innenfor sine grenser. Fra 1970-årene har petroleumsaktiviteten i Nordsjøen hatt stadig økende innflytelse på byens økonomi, med sin etterspørsel av mekanisk industri, havnetjenester og administrative og økonomiske tjenester. Det ble etablert nye industriområder på Kvål, Foss-Eikeland, Lura og Stokka. Spesielt kjent er Sandnes for både Norges lengste gågate, Langgata, og det som lenge var Norges største kjøpesenter, Kvadrat. Befolkning 62 832 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Sandnes Kommune

Org. nr: 964965137 Stillingsident: 4175326245 Presentasjon av stillingen:Er du en engasjert helsefagarbeider som liker å jobbe med mennesker? Trives du med arbeid på natt? Da er du kanskje den vi leter etter.Enhet for hjemmetjenester og rehabilitering har ledig følgende stilling:60% fast i EHR, per tiden nattpatruljen.Som helsefagarbeider i EHR vil du møte brukere med ulike diagnoser og problemstillinger - både i akutt fase og ved kronisk sykdom. Vi har fokus på helhetlig pleie og omsorg. Vi er opptatt av at brukerne skal få benytte egne ressurser for å oppleve mestring i hverdagen.Arbeidsoppgavene i nattpatruljen går ut på faste oppdrag til hjemmeboende brukere og utrykning på alarmer. Du vil jobbe i team sammen med en sykepleier. Det er totalt tre team på jobb hver natt. Du vil jobbe turnus og hver 3. helg. Nattpatruljen er en bydekkende tjeneste.Stillingen er ledig fra dags dato. Oppstart etter avtale med leder. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.ArbeidsoppgaverSikre dokumentasjon etter gjeldende lovverk.Helhetlig pleie og omsorg relatert til brukere i hjemmetjenesten.Samarbeid med pårørende.Tverrfaglig samarbeid.KvalifikasjonerAutorisert helsefagarbeider/ hjelpepleier.Det er nødvendig med gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig (norsktest nivå B1).Generelt gode datakunnskaper.Det kreves politiattest av nyere dato før oppstart.Førerkort klasse B (automat - og manuell gir).Personlige egenskaperDu er en engasjert person som kan arbeide selvstendig og i team.Du må kunne jobbe effektivt og strukturert i et til tider hektisk arbeidsmiljø.Du må like å arbeide i relasjon med eldre mennesker.Du er ansvarsbevisst, positiv og løsningsfokusert.Du må være fleksibel og endringsvillig.Du er brukerorientert og ser brukerens ressurser.Personlig egnethet vektlegges.Vi tilbyrLønn fra 350 800 - 430 000 i 100% stilling.Tillegg i lønn på 20 000 i 100% stilling pga arbeid på natt.Relevant videreutdannelse kan utløse tillegg i lønn.Gode kolleger og et godt fagmiljø.Muligheter for faglig utvikling.KontaktinformasjonGro A. Turøy, Avdelingsleder , 51 68 15 20, gro.a.turoy@sandnes.kommune.no Berit Haugen , Avdelingsleder , 51 60 12 15/14 , berit.haugen@sandnes.kommune.noArbeidsstedVindhagen 1 4306 SandnesSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Sandnes kommuneReferansenr.:4175326245 Stillingsprosent: 60% Fast Søknadsfrist: 26.01.2020
26.01.2020 Sandnes
Organisasjonsdirektør vil ha en sentral rolle i kommunen sin øverste ledergruppe. Du vil ha overordnet ansvar for ca. 100 personer innen fagområdene HR, HMS, servicekontor, IT-drift, dokumentsenter, fagstab, kommunikasjon, innovasjon, digitalisering og politisk sekretariat. Dette er alle viktige tverrfaglige tjenester. En svært viktig del av rollen er å være en tydelig pådriver for kontinuerlig forbedringsarbeid hvor brukerperspektivet står i fokus. Stillingen innebærer at du må kunne lede et bredt spekter av oppgaver, der evnen til å lede endrings- og utviklingsprosesser står sentralt.Vi søker en erfaren leder som kan bidra til å forme Sandnes til en enda mer fremtidsrettet kommune. Den rette kandidaten må være uredd, med et genuint ønske om å løfte egne fagområder, samtidige som du er løsnings- og samarbeidsorientert. Du må være god til å ta avgjørelser, iverksette handling og føre tilsyn. Det er viktig at du har god evne til å støtte og veilede dine ledere, og at du har positiv innflytelse på dine omgivelser. Som en del av rådmannens sin ledergruppe vil du ha medansvar for kommunen sine samlede tjenester.ArbeidsoppgaverVære øverste leder for fagområdene som er underlagt stillingenGi ditt team god støtte og med klar retning og målBidra til at fagområdene fungerer effektivt og støtter godt opp om kommunens tjenesterSikre at vi benytter effektive arbeidsformer og systemer på tvers i organisasjonenForeta gode prioriteringer innen tildelte rammerSørge for godt samarbeid med ledere, tillitsvalgte og politikereØnskede kvalifikasjonerSolid lederkompetanse og erfaring fra større omstillings- og effektiviseringsprosesserRelevant høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivåKjennskap til og god forståelse for samspillet mellom politikk, administrasjon og fagEvne til å tenke helhetlig, orientere deg mot fremtiden og se organisasjonens behov og muligheterProaktiv med god organisasjonsforståelse og evne til å overføre strategier til praktisk handlingTillitsskapende med god evne til samhandling og kommunikasjonVi tilbyrEn spennende og krevende topplederstilling med store muligheter til å påvirkeEngasjerte kollegaer i en kommune med store ambisjonerLønn etter avtale, gode forsikrings- og pensjonsordningerFrem til søknadsfristen vil alle henvendelser bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. I samsvar med Offentligloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget.For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Tom Monclair Larsen tlf. 982 95 141 eller Stine Flø Riksheim tlf. 982 95 179 i Personalhuset Search & Selection. Du kan også kontakte rådmann Bodil Sivertsen tlf. 917 77 403 i Sandnes kommune. Adresse: Rådhusgata 1,4306 Sandnes
05.02.2020 Sandnes
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Rekrutteringskalender

  • JAN 26
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Sandnes Kommune