<  
>  

Arena personal søker for If forsikring

Arena Personal er eksperter på rekruttering og bemanning. Vi holder til sentralt i Østfold - og er i sterk vekst. Vi er aktivt ute i markedet og jobber tett med næringsliv, organisasjoner og privatpersoner, slik at vi har stor mulighet til å finne de unike medarbeidere med riktig kompetanse. Vi er din personlige bemanningspartner. Vi er en del av Aktriva AB, som består av Arena Personal AB, Arbetslivsresurs AB og Impact AS.

Våre produkter er: Ordinære vikartjenester, formidling av kandidater til faste stillinger og omfattende rekrutteringsprosesser.

Info om vår spennende samarbeidpartner:
Om oss: If er Nordens ledende skadeforsikringsselskap med 3,6 millioner kunder og 6 900 ansatte. Vi tilbyr våre kunder både privatpersoner og bedrifter gode forsikringsløsninger og service av høy kvalitet. Som spesialister på skadeforsikringer hjelper vi også til å forebygge skader og ulykker. Med vår kunnskap og engasjement bidrar vi til å skape et tryggere samfunn og en sikrere hverdag for våre kunder. Som IA-bedrift (Inkluderende arbeidsliv) er vi opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning, kulturell eller etnisk bakgrunn.
If har fokus på økt på kundetilfredshet og søker derfor DEG til sitt kundesenter
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Arena personal søker for If forsikring

Adresse

Rådmann Sirasvei 2
1712 GRÅLUM