<  
>  
Kulturetaten skal tilrettelegge, forvalte og formidle kunst- og kulturaktiviteter, byens kulturskatter for Oslos befolkning og besøkende. Deichmanske bibliotek, Vigeland-museet, Byarkivet, Oslo ladegård, Schous kulturbryggeri med Popsenteret og Øvingshotellet, kulturbyggene, organisering og samordning av arrangementer og tilskudd til kunst og kultur utgjør Kulturetatens virksomhet. Kulturetaten har ca. 350 fast ansatte og står overfor store utfordringer og oppgaver i forbindelse med byggingen av nytt hovedbibliotek i Bjørvika.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle få varsel om.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

0160 OSLO