<  
>  

Norges Ingeniørorganisasjon

NITO har 1400 bedriftsgrupper, hvor medlemmene er omfattet av gjeldende avtaleverk. Bedriftsgruppene er medlemmenes felles talerør opp mot ledelsen, og gjennomfører drøftings- og forhandlingsmøter i bedriften. NITO arbeider kontinuerlig med å få flere velfungerende grupper i bedrifter der vi har medlemmer.

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer, med over 72 000 medlemmer.

Organisasjonen er en partipolitisk uavhengig og frittstående fagorganisasjon, som arbeider med medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår, forhandler avtaler og overenskomster, tilbyr profesjonsfaglige kurs og konferanser, er engasjert i nærings- og samfunnspolitiske spørsmål som energi- og miljøpolitikk, rekruttering til realfag og teknologisk utdanning, samt synliggjøring og posisjonering av ingeniørenes og teknologenes rolle i samfunnet.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Norges Ingeniørorganisasjon

Adresse

0187 OSLO