<  
>  

Tet AS

Konsulenttjenester: IT, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: Øvrig

I Tet brenner vi for å gi kundene våre det beste innen kompetanse, kvalitet og fremtidsrettede løsninger. Noen av fellesnevnerne for de mer enn hundre personene som jobber i Tet, er at vi er stolte av fagkunnskapen vår, vi er åpne for nye måter å jobbe på, og vi liker å finne gode løsninger for hver enkelt av kundene våre.

Tet er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet. 

Totalt er vi ca 100 ansatte i Tet, med kontorer i Oslo, Bærum, Lillestrøm, Rjukan, Kristiansand, Skien og Porsgrunn.

Vår kompetanse - din trygghet

Hos Tet får du hele leveransen på ett sted, og alltid tilgang til oppdatert fagkompetanse og høyt kvalifiserte rådgivere, som hjelper deg til innsikt og oversikt over økonomien. 

Tet er autorisert medlem av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge, som også har tilsynsmyndighet for regnskapsførervirksomheter på vegne av Finanstilsynet.

Kvalitet i alle ledd sikrer deg som kunde en leveranse som gir trygghet for beslutninger! 

Vår historie

Tet Gruppen er et konsern bestående av flere datterselskaper med lange tradisjoner innen våre tre hovedområder: regnskap, rådgivning og systemløsninger. 

Tet Telemark startet i Hydro i 1988, og selskapet Tet Telemark AS ble etablert i 2007 som et heleid datterselskap. I 2009 gjorde nåværende eiere et management buy-out, og dannet det som ble starten på Tet Gruppen. 

Underveis har flere selskaper kommet til konsernet gjennom en kombinasjon av oppkjøp av veletablerte virksomheter og organisk vekst. 

Les gjerne mer om hvem vi er og hva vi gjør på www.tet.no.

Fakta om Tet AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

3201 SANDEFJORD