Goodtech

Shipping / Off- / Onshore / Maritim, Industri og produksjon

Cronus er en del av det børsnoterte selskapet Goodtech ASA, goodtech.no. Cronus skal være en foretrukket leverandør av sine løsninger, tjenester og produkter til det norske markedet, samt til utvalgte segmenter internasjonalt. Eierselskapet Cronus Holding AS skal gjennom aktivt eierskap utvikle gruppens teknologi-, ingeniør-, service- og handelsvirksomhet i Norge og i utvalgte internasjonale markeder. Cronus-selskapene er en norskeid selskapsgruppering.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Goodtech

Goodtech Region Fredrikstad, har 30 høyt kompetente medarbeidere som leverer prosjekter og ingeniørtjenester innen elektro, automatisering, industriell-IT, instrumentering, maskin, prosess, energiteknikk, service og support til landbasert industri, primært på Østlandet. Vi er "hands-on" i kundens prosjekter og skal være førstevalget for industriell effektivitet.Goodtech har en rekke store og interessante prosjekter og trenger å styrke teamet i Fredrikstad. Vi er derfor på jakt etter en eller flere selvstendig rør-/prosessingeniører for snarlig tiltredelse. Hos oss vil du få en sentral rolle i pågående prosjekter og noen ganger ansvar gjennom hele prosessen, fra forprosjekt til ferdig idriftsatt anlegg. Vi hører gjerne fra både deg som har erfaring fra lignende stilling og deg som er noe ferskere i rollen. Vi er gode til å se og ta vare på kompetanse, og vi ønsker at alle som jobber hos oss skal få mulighet til å utvikle seg i rollen og vokse faglig.Vi håper dette vekker din nysgjerrighet og at du tar kontakt dersom du ønsker mer informasjon rundt stilling og selskap. Alle henvendelser behandles konfidensielt!ArbeidsoppgaverMekanisk-, rør- og prosessdesignProsjektering, konstruksjon og beregningsoppgaverSaksbehandling i prosjektProsjektoppfølgingKvalifikasjonerRelevant kompetanse og erfaring med maskin, rør- og/eller prosessdesignBeherske 3D verktøy og gjerne Plant 3DProsessforståelse, dimensjonere/beregne rørsystemerGod muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelskUtdanningsretningTeknisk / IngeniørfagMaskin / KonstruksjonProsess / KjemiUtdanningsnivåHøyskole / Universitet, Diplom / BachelorgradSivilingeniør / M.ScHøyskoleingeniør / B.ScPersonlige egenskaperDu er proaktiv og trives med å jobbe både selvstendig og i teamDu er løsnings- og resultatorientertDu er engasjert og har godt humør, også i krevende situasjonerVi tilbyrUtvikling tilpasset personlige interesser og personlig kompetanseDyktige og inspirerende kolleger i et kunnskapsrikt og engasjert fagmiljøSpennende og varierende arbeidsoppgaverGode pensjons-/forsikringsordningerFleksibel arbeidstidAndre opplysningerReisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnesInteressante kandidater vil bli kalt inn fortløpende Adresse: Mosseveien 39B,1610 Fredrikstad
31.12.2019 Fredrikstad

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Goodtech