Goodtech

Shipping / Off- / Onshore / Maritim, Industri og produksjon

Cronus er en del av det børsnoterte selskapet Goodtech ASA, goodtech.no. Cronus skal være en foretrukket leverandør av sine løsninger, tjenester og produkter til det norske markedet, samt til utvalgte segmenter internasjonalt. Eierselskapet Cronus Holding AS skal gjennom aktivt eierskap utvikle gruppens teknologi-, ingeniør-, service- og handelsvirksomhet i Norge og i utvalgte internasjonale markeder. Cronus-selskapene er en norskeid selskapsgruppering.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Goodtech

Vi søker dyktig elektriker til Goodtechs automasjons- og elektroprosjekter. Arbeidssted er Bergen eller Os.Arbeidsoppgaver:Montasje, kobling og idriftsetting på industrianlegg i NorgeServicearbeid hos industrikunder i BergensområdetServicearbeid på offshore riggerØnskede kvalifikasjoner:Elektriker fagbrevMinimum 3 års erfaringErfaring fra industrianlegg, oppdrett eller offshoreErfaring med motorstartere og styretavlerFlytende norsk både skriftlig og muntligVi tilbyr:Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljøVarierte og spennende arbeidsoppgaverGode muligheter for personlig og faglig utviklingKonkurransedyktige betingelser med god pensjons- og forsikringsordningVi ser frem til å motta din søknad. Adresse: Damsgårdsveien 125,5160 Laksevåg
23.06.2019
Goodtech søker nå etter en Key Account ManagerGoodtech er et teknologikonsern med kjernevirksomhet innen automasjon, kraft og industriell prosjektering. Med utgangspunkt i automatisering og robotisering ønsker Goodtech å være en attraktiv partner for våre kunder innen industriell effektivitet. Vi leverer prosjekter, service og produkter til kunder innen prosess- og produksjonsindustrien, havbruk, olje & gass, kraft og vannrensing.Vår visjon er å være førstevalget for industriell effektivitet.Dagens industribedrifter er i endring og det stilles store krav til effektivitet og lønnsomhet. Dette har gitt Goodtech mange spennende prosjekter.Liker du å jobbe i en mindre organisasjon med stor grad av frihet, men også mye ansvar? Er du initiativrik, løsningsorientert og liker utfordringer? Ønsker du å jobbe med ny teknologi? Hvis svaret ditt er ja på disse spørsmålene, håper vi å høre fra deg.Dine arbeidsoppgaver vil væreUtarbeide strategiske kundemål og planer for definerte kunderBearbeide og utvikle eksisterende kundegruppeIdentifisere og utvikle nye kunderelasjonerJevnlig oppfølging inkludert kundemøterIdentifisere behov for, og ta initiativ til prosjekter og salg innen alle selskapets virksomhetområderSikre omsetnings- og lønnsomhetsmål på definerte kunderVi tenker oss at du har/er:Høyere merkantil eller teknisk utdanning på minimum bachelor-nivå, gjerne innen maskin/konstruksjon eller automasjonRelevant erfaring fra salg og kundeutvikling innen B2B-markedet, inkl. ForhandlingGjerne erfaring innen havbruk/fiskeoppdrettGod økonomisk forståelse og dokumenterte salgs- og inntjeningsresultaterGod skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelskAmbisiøs og fremoverlentMålrettet og strukturertSamarbeidsvillig og med gode kommunikasjonsevnerVi tilbyr:Variert arbeidsdag med stor grad av selvstendighetEt hyggelig og uformelt arbeidsmiljøGode muligheter for personlig og faglig utviklingKonkurransedyktige betingelser med god pensjons- og forsikringsordningArbeidssted vil være Mediahuset på Tiller.For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakteKonserndirektør Salg & Marked Anne Øiseth på tlf +47 902 43 337Vi ser frem til å motta din søknad. Adresse: Vestre Rosten 78,7075 Tiller
25.06.2019 Trondheim

Rekrutteringskalender

 • JUN 23
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 25
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Goodtech