Hovtun bofellesskap

Hurum kommune - flott beliggende mellom Drammens- og Oslofjorden og med 9.300 innbyggere - har kommuneadministrasjon i Sætre. Hurum kommune har som arbeidsplass høye forventninger til innsats
til sine medarbeidere. Vi vil ha mennesker med ambisjoner - både på egne og Hurumsamfunnetsvegne. Tjenesteområdet Pleie, omsorg, rehabilitering og habilitering består av virksomhetene: Hjemmestjenesten, Rehabilitering, Tjenester til funksjonshemmede, Klokkarstua helsetun og Demensomsorg.

Virksomhet for tjenester til funksjonshemmede gir tilbud til funksjonshemmede personer i alle alderstrinn. Målet er at alle, uansett funksjonsnivå, skal kunne leve et fullverdig liv ut fra egne forutsetninger. Kommunens tiltak skal tilrettelegges ut fra den enkeltes særskilte behov etteren faglig vurdering og i samarbeid med bruker og pårørende. Virksomheten har 5 bofellesskap og 1 barnebolig.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hovtun bofellesskap

Adresse

3490 KLOKKARSTUA