<  
>  

Mills

Industri og produksjon, Merkevarer / Konsumentprodukter

Mills DA er en ledende og nyskapende produsent og markedsfører av kjente merkevarer som Vita hjertego`, Mills, Delikat, Soft Flora og Melange. Mills har hovedkontor på Grünerløkka, i tilknytning til stedet den første Mills-majonesen ble laget i 1951.

Visjon

Vi skal gjøre Norge sunnere og overraske med ekstraordinært gode matopplevelser!

Antall ansatte

ca. 500

Fakta om Mills
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Mills
Jobbmuligheter i Mills
I et arbeidsmiljø preget av engasjement og medvirkning, tilbyr vi utfordringer innenfor ulike fagområder – fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg. Mills som bedrift har en komplett verdikjede, her kan man få være med på å jobbe frem ideer fra unnfangelsen til produktene står i butikkhyllene. Mills tilbyr deg alternative karriereveier, et sterkt læringsmiljø og gode muligheter for kompetansebygging. Vi har særlig fokus på ledelsesutvikling og jobber systematisk og langsiktig på dette feltet.
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
- Produktassistent - Økonomimedarbeider - Junior controller - Salgskonsulent - Prosjektleder - Logistikkmedarbeider - Produksjonsleder - Produktutvikler - Tekniskutvikling

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (44)

Adresse

MILLS DA Sofienberggt 19 Postboks 4644 Sofienberg 0506 Oslo Telefon: 22 80 86 00, Fax: 22 80 87 00 E-post: firmapost@mills.no