<  
>  

Sar Avd Laksevåg

SAR AS ble etablert i 1987 og er et selskap i vekst og utvikling. Vi tilbyr våre kunder komplett avfallsstyring (Waste Chain Management WCM®)
med hovedvekt på farlig avfall og boreavfall. Vi skaper avfall om til verdier gjennom rådgivning, håndtering og i egne behandlingsanlegg. Gjennom våre strategisk plasserte avdelinger langs norskekysten er vi representert fra Stavanger i syd til Hammerfest i nord. Våre kunder er hovedsakelig relatert til offshore virksomhet og landbaserte industri. Avdelingen i Begen søker etter deg som vil være med å ivareta selskapets verdier; nyskapende, strukturert, seriøs og fleksibel..

Eminent People AS er et konsulentselskap på Vestlandet som driver med utleie og rekruttering av fagspesialister og ledere. Vi har kvalitativt gode prosesser og fleksible løsninger.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Sar Avd Laksevåg

Adresse

5165 Laksevåg