<  
>  

Krohn Interiørarkitekter AS

Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

Krohn er et designteam bestående av interiørarkitekter, møbeldesigner, samt et nettverk av andre kreative fag. Vi designer, utarbeider og ferdigstiller interiører som begeistrer, styrker identitet/merkevare og skaper verdier.

Krohn interiørarkitekter har erkjent at bred og tverrfaglig kompetanse er nødvendig for å identifisere, forstå og oppfylle kundenes ulike behov. Vår målsetting er å stille med team som kan bidra med forskjellig erfaringsgrunnlag, kunnskap og kompetanse, vi driver et kontor der oppdragsgivers behov blir vel ivaretatt.

Design er kommunikasjon – Interiørarkitektens oppgave er å skape gode rom, gjennom planløsning, belysning, farger, former og overflater utformer vi miljøer som skal øke kommunikasjon og samspill mellom mennesker, tilpasset oppgavene de skal utføre og funksjonen som skal tilfredsstilles.

 Bedrifter skal i stadig større grad kommunisere et image som kommer til uttrykk gjennom valg av materialer, form og farger. Ett gjennomtenkt interiørkonsept vil bidra til å styrke merkevaren og gi medarbeidere ett sted de ønsker og har lyst til å jobbe – og ikke minst - vise frem til sine samarbeidspartnere og kunder.

Krohn har som mål å alltid levere kreative og helhetlige løsninger tilpasset og skreddersydd oppdragsgivers behov. Bedriftsidentitet via design er en av våre styrker.

 

Visjon

Å skape rom som engasjerer, fungerer og byr på overraskelser. Ennå viktigere, vi skal ha det gøy i prosessen sammen med våre oppdragsgivere når vi sammen skaper nye arealer!

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Krohn Interiørarkitekter AS

Adresse

Ivan Bjørndahls gate 27
0472 Oslo