<  
>  

Clarion Hotel Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, beliggende på Brattøra, der byen møter fjorden. På hotellet er det 18 møterom, tilsammen 3000 m2 konferanseområde, 400 rom og 300 parkeringsplasser. Astrum Grill & Raw Bar 9. etasje er verdt et besøk i seg selv. Her finnes det i tillegg et styrerom og en takterrasse. Hotellet er det ideelle stedet for møter, konferanser, seminarer og arrangement i Trondheim.
Resepsjon, resepsjonslobby/atrium, lobbybar, restaurant og konferanselobby med møterom ?flyter? over i hverandre. Dette gir særdeles gode kunde-/ gjestearealer og unike utstillingsmuligheter. Living Room ? ?ditt nye rom i byen? er stedet du kan nyte en kaffe latte, høre på musikk og ha små, uformelle møter. Living Room er åpent hver dag.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Clarion Hotel Trondheim

Kan du tenke deg å jobbe for det mest fremoverlente hotellselskapet i Europa? Nordic Choice Hotels (NCH) skal ansette ny
25.10.2021 Trondheim

Rekrutteringskalender

  • OKT 25
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Clarion Hotel Trondheim

Adresse

7010 TRONDHEIM