<  
>  

Trainee Narvikregionen

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Energi, IKT / Telekom

Trainee Narvikregionen er et regionalt traineeprogram, som kobler sammen nyutdannede kandidater på bachelor- og masternivå, med spennende arbeidsgivere i en region av 7 kommuner. Her kan du sende søknad eller ta kontakt med oss for info: http://traineenarvik.no

Fakta om Trainee Narvikregionen
Hovedkontor
Narvik
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2021
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Trainee Narvikregionen

HRS er i gang med flere digitaliseringsprosjekter og søker derfor en trainee innen datateknikk/IKT som kan bidra til å innføre
Fortløpende Narvik
Jobbmuligheter i Trainee Narvikregionen
Jobbmuligheter i Trainee Narvikregionen

Hvem kan søke?

Traineeprogrammet er forbeholdt nyutdannede kandidater med minimum bachelorgrad eller tilsvarende innenfor fagområder som er definert av deltakerbedriftene. Søkere fra universitet og høyskoler i Norge kan søke. Det legges vekt på om søkerne har tilknytning til Narvikregionen eller et ønske om å etablere seg her.

 

Trainee Narvikregionen Antall traineer

Antall traineer
10 (flere)
Sted
Gratangen, Lavangen, Narvik, Salangen
Les mer

Bli kjent med Trainee Narvikregionen

Bildegalleri

Kontaktperson

Prosjektleder
Jobbmuligheter (6)
logo
Trainee Narvikregionen
Trainee Narvikregionen er et ettårig traineeprogram, som kobler sammen nyutdannede kandidater fra bachelor- og masterstudier, med arbeidsgivere i hele regionen. Narvikregionen Næringsforening (NRNF) har prosjektansvaret for traineeordningen. Programmet er delfinansiert av Nordland Fylkeskommune. Programmet er tett knyttet på arbeids- og næringslivets utfordringer med å rekruttere og beholde ung arbeidskraft med høyere utdanning. Ved å benytte seg av trainee vil bedrifter kunne få muligheten til å tilføre ny og viktig kompetanse.     Traineen• har bachelor- eller mastergrad fra universitet eller høgskole.• ikke mer enn 3 års relevant arbeidserfaring etter endt studie og er under 35 år.• kan kommunisere på norsk – både muntlig og skriftlig. Traineeprogrammet tilbyr deg en kick-start i arbeidslivet! Som trainee får du et skreddersydd kompetanseprogram, en 12 måneders arbeidskontrakt med arbeidsgiver, med muligheter for fast jobb. En traineestilling innebærer konkurransedyktig lønn og muligheter for å få prøvd ut ulike arbeidsområder og roller i bedriften.

Adresse

Kongens gate 51, 8514 Narvik