Trainee Narvikregionen

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software, Olje / Gass / Energi / Kraft

Trainee Narvikregionen er en solid inngang til karrieren og gode muligheter for fast jobb! 

Lønna tilsvarer vanlig startlønn i bedriftene, i tillegg til god arbeidserfaring får du som trainee delta i tilrettelagt kompetanseprogram og nettverksaktiviteter.

Trainee Narvikregionen er et samarbeid mellom traineebedriftene og Narvikregionen Næringsforening (NRNF).

Søkere fra universitet og høyskoler i hele landet ønskes velkommen som søkere. Det legges vekt på om søkerne har tilknytning til Narvikregionen eller et ønske om å etablere seg her.

Her kan du sende søknad eller ta kontakt med oss for info: http://traineenarvik.no

Les mer
Fakta om Trainee Narvikregionen
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee Narvikregionen Trainee

Traineeprogrammet er forbeholdt nyutdannede kandidater med minimum bachelorgrad eller tilsvarende innenfor fagområder som er definert av deltakerbedriftene. Søkere fra universitet og høyskoler i Norge eller utlandet kan søke. Det legges vekt på om søkerne har tilknytning til Narvikregionen eller et ønske om å etablere seg her. Språk  Det er en forutsetning at traineen behersker norsk på et godt nivå skriftlig og muntlig.LanguageIt is essential that the trainee speaks and write Norwegian at a good level. Hvordan søke?Du kan søke på en av de ledige stillingene, men vi vil anbefale deg å sende en åpen søknad, da er du aktuell for alle stillingene innen ditt fagfelt. Søknaden utformes fritt etter eget ønske, men bør inneholde: CV Kort søknadsbrev som forteller litt om din motivasjonen for å delta i programmet Karakterutskrift fra nåværende studium og evt. øvrige høyskole-/universitetsstudier Andre relevante attester, referanser o.l.   Som trainee får du delta på: Nettverkssamlinger og kompetanseprogram tilpasset trainee og bedrift Profilanalyse  Seminarer, kurs og konferanser i regi av NRNF
Antall traineer
5 (flere)
Sted
Narvik
Les mer
Bildegalleri

Adresse

Kongens gate 51, 8514 Narvik