<  
>  

Trainee Narvikregionen

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software, Olje / Gass / Energi / Kraft

Trainee Narvikregionen er en solid inngang til karrieren og gode muligheter for fast jobb! 

Lønna tilsvarer vanlig startlønn i bedriftene, i tillegg til god arbeidserfaring får du som trainee delta i tilrettelagt kompetanseprogram og nettverksaktiviteter.

Trainee Narvikregionen er et samarbeid mellom traineebedriftene og Narvikregionen Næringsforening (NRNF).

Søkere fra universitet og høyskoler i hele landet ønskes velkommen som søkere. Det legges vekt på om søkerne har tilknytning til Narvikregionen eller et ønske om å etablere seg her.

Her kan du sende søknad eller ta kontakt med oss for info: http://traineenarvik.no

Fakta om Trainee Narvikregionen
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee Narvikregionen Trainee

Traineeprogrammet er forbeholdt nyutdannede kandidater med minimum bachelorgrad eller tilsvarende innenfor fagområder som er definert av deltakerbedriftene. Søkere fra universitet og høyskoler i Norge eller utlandet kan søke. Det legges vekt på om søkerne har tilknytning til Narvikregionen eller et ønske om å etablere seg her. Språk  Det er en forutsetning at traineen behersker norsk på et godt nivå skriftlig og muntlig.LanguageIt is essential that the trainee speaks and write Norwegian at a good level. Hvordan søke?Du kan søke på en av de ledige stillingene, men vi vil anbefale deg å sende en åpen søknad, da er du aktuell for alle stillingene innen ditt fagfelt. Søknaden utformes fritt etter eget ønske, men bør inneholde: CV Kort søknadsbrev som forteller litt om din motivasjonen for å delta i programmet Karakterutskrift fra nåværende studium og evt. øvrige høyskole-/universitetsstudier Andre relevante attester, referanser o.l.   Som trainee får du delta på: Nettverkssamlinger og kompetanseprogram tilpasset trainee og bedrift Profilanalyse  Seminarer, kurs og konferanser i regi av NRNF
Antall traineer
5 (flere)
Sted
Narvik
Les mer
Bildegalleri

Adresse

Kongens gate 51, 8514 Narvik