<  
>  

Subway

Restaurant / Servering

På SUBWAY®-restaurantene serveres det smakfulle, deilige subs på nybakt brød med masse grønnsaker. Alle subs tilberedes mens du venter. Opplæringen gjør deg til en fullt kvalifisert SUBWAY®-medarbeider, noe som sikrer at maten du lager, både ser god ut og smaker deilig.

Arbeidet er morsomt, med en sterk grad av lagarbeid og fleksible arbeidstider. Og ettersom det ikke brukes friteringsutstyr, får du ikke matlukten med deg hjem hver dag.

Hvis du er lysten på å jobbe ved en SUBWAY®-restaurant, er du velkommen til å sende en e-post med en kort beskrivelse av deg selv til medarbeider@subwaynorge.no. Skriv litt om hvilken arbeidserfaring du har samt om du vil jobbe heltid eller deltid/ekstra. Husk å angi ønsket arbeidssted.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Subway

På SUBWAY® restaurantene serveres det smakfull, deilige subs på nybakt brød med masse grønnsaker. Alle subs tilberedes mens du venter.
05.10.2021 Oslo

Bli franchisetaker i Subway

Franchise
  • Er du interessert i å være din egen sjef og bygge opp en egen virksomhet med støtte fra et kompetent

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Se oversikt over våre restauranter her: http://subway.no/no/restauranter/