<  
>  

På SUBWAY®-restaurantene serveres det smakfulle, deilige subs på nybakt brød med masse grønnsaker. Alle subs tilberedes mens du venter. Opplæringen gjør deg til en fullt kvalifisert SUBWAY®-medarbeider, noe som sikrer at maten du lager, både ser god ut og smaker deilig.

Arbeidet er morsomt, med en sterk grad av lagarbeid og fleksible arbeidstider. Og ettersom det ikke brukes friteringsutstyr, får du ikke matlukten med deg hjem hver dag.

Hvis du er lysten på å jobbe ved en SUBWAY®-restaurant, er du velkommen til å sende en e-post med en kort beskrivelse av deg selv til medarbeider@subwaynorge.no. Skriv litt om hvilken arbeidserfaring du har samt om du vil jobbe heltid eller deltid/ekstra. Husk å angi ønsket arbeidssted.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Bli franchisetaker i Subway

Franchise
  • Er du interessert i å være din egen sjef og bygge opp en egen virksomhet med støtte fra et kompetent

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (7)
logo
Bli franchisetaker i Subway
Er du interessert i å være din egen sjef og bygge opp en egen virksomhet med støtte fra et kompetent og velorganisert støttenettverk – les videre her! I 45 år har SUBWAY® hjulpet driftige personer med å bygge opp sin egen virksomhet. Når du kjøper en franchise, blir du en del av et sterkt team. Helt fra trinn 1 og gjennom hele franchiseprosessen hjelper SUBWAY® deg med opplæring og veiledning, slik at du har de beste forusetningene til å drive ditt eget spisested – med suksess. Franchisekonseptet til SUBWAY® er rangert som nr. 1 takket være: Lav investering Fleksibel etablering Enkel drift Næringsrik og smakfull hurtigmat Fire gode grunner til å starte sin egen SUBWAY®-restaurant: Du får støtte til å planlegge, starte og utvikle virksomheten Du får tilgang til vår erfaring og kunnskap Du får ta del av kjedens stordriftsfordeler Du får et nettverk du kan dele dine erfaringer med Brosjyre om SUBWAY®-franchise (eng. pdf på 1,5 MB) Et samarbeid med balanse Franchiseprogrammet tar utgangspunkt i tanken om at kjeden kun kan oppleve suksess dersom franchisetakerne opplever suksess. Dette krever at franchisetakere, ansatte og leverandører drar veksler på hverandre. Nødvendige egenskaper God service og høy kvalitet vurderes høyt, og SUBWAY® er nøye med hensyn til nye franchisetakere. Det er personlige vurderinger kombinert med den samlede erfaringen som er avgjørende. Du må ha: God forretningssans Dokumentert erfaring med å lede og engasjere medarbeidere Ordnet økonomi og startkapital Motivasjon til å jobbe heltid i den daglige driften Les mer og søk via denne linken

Adresse

Se oversikt over våre restauranter her: http://subway.no/no/restauranter/