<  
>  

Bee2bee AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Vi tilbyr skreddersydde rekruttering og bemanningsløsninger.

Vårt hovedfokus er at både medarbeider og arbeidsgiver skal oppleve en rikere arbeidsdag.

Vi jobber hardt for å nå vårt mål; "Mennesker i full blomst".

De fleste av oss bruker mange timer på jobb hver dag. Vi i Bee2Bee ønsker å bidra til at våre medarbeidere skal blomstre på jobb, oppleve et godt, trygt og utviklende arbeidsforhold - eller sagt på en annen måte ha en "rik" arbeidsdag.

Vi har mange års erfaring ifra rekruttering og bemanningsbransjen, og vi benytter oss av anerkjente kartleggingsverktøy fra Thomas International. Sammen med god oppfølging og dialog med oppdragsgiver og medarbeider er dette med på å kvalitetssikre jobben vi gjør.

Les mer
Fakta om Bee2bee AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Bee2bee AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Bildegalleri

Adresse

Rådhusgata 4, 0151 Oslo