<  
>  

BundeGruppen

Eiendom / Eiendomsmegling, Bygg / Anlegg / Entreprenør

BundeGruppen AS er morselskapet i Bundekonsernet, som blant annet består av eiendomsutviklingsselskapet BundeEiendom AS, samt entreprenørselskapene BundeBygg AS og M2 Entreprenør AS.

Vi er blant de største aktørene innen entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling, eiendomsutvikling og eiendomsdrift i Oslo og Akershus. Gjennom BundeBygg kan vi også tilby energieffektivisering og miljørådgivning.

Vi dyrker skikkelighet og redelighet som suksessfaktorer. I bunn og grunn handler det om FOLK. Derfor er verdigrunnlaget vårt Folkeskikk, Orden, Lagånd og Kundefokus.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Lærling i BundeGruppen Lærlinger

Vi vet at lærlinger er fremtiden i byggenæringen. Det tar vi på alvor ved å legge godt til rette for ungdom som er interessert i vår bransje. Gjennom BundeSkolen får alle ansatte også løpende mulighet til å delta på faglige utviklingskurs for å sikre at du hele tiden holder deg oppdatert på utviklingen i bransjen, og får utviklet deg selv og din egen kompetanse. Ønsker du å tilbringe lærlingetiden din hos oss? BundeGruppen oppfordrer lærlinger med spesiell interesse for bygg- eller eiendomsutvikling til å ta kontakt.
Antall lærlinger
5 (varierer)
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Besøksadresse hovedkontor: Grenseveien 82, 0663 Oslo
Postadresse: Postboks 6445 Etterstad, 0605 Oslo