<  
>  

Hæren Brigade Nord/Ingeniørbataljonen

Ingeniørbataljonen (Ingbn) er en taktisk støttebataljon til Brigade Nord. Ingbn holder til i Skjold leir på stedet Øverbygd i Målselv kommune og har underavdelinger på Hærens Amfibiesenter (Hellarbogen i Gratangen), og i Rena leir i Østerdalen. Hovedoppgaven for bataljonen er å støtte Brigade Nords avdelinger innenfor områdene mobilitet antimobilitet og overlevelse (CBRN, bygge dekningsrom og ildstillinger). Bataljonen yter ingeniørstøtte til infanteri/kavaleri og den innehar brigadens ressurser innenfor bro-, ferge-, dykker og båttjeneste, CBRN og maskinarbeider. Bataljonen vektlegger realistisk trening i krevende omgivelser og under alle klimatiske forhold. Tjenesten stiller høye krav til motivasjon og fysisk kapasitet.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hæren Brigade Nord/Ingeniørbataljonen

Adresse

9325 BARDUFOSS