<  
>  

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS)

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) er regjeringens instrument for en effektiv, sikker og fremtidsrettet departementsvirksomhet. Vi ivaretar sikkerhet, IKT drift og utvikling samt andre fellestjenester for alle departementene. Våre felles verdier er; resultater, service, sikkerhet, profesjonalitet og fellesskap. DSS er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet, lokalisert sentralt i Oslo og har ca 700 ansatte.

Sikkerhets og beredskapsstaben (SIBE) er underlagt direktøren i DSS. Staben består av 8 medarbeidere og ledes av sikkerhetsleder DSS. Stabens ansvar og oppgaver er:Rådgivning og intern-informasjon innen sikkerhet, sikkerhetsdokumentasjon, beredskapsplanlegging og øving på etatsnivå, personkontroll, sikkerhetsrevisjoner, ledelse av DSS' sikkerhetsorganisasjon og koordinere styringssystemet for informasjonssikkerhet.
Fakta
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS)

D
Sikkerhetskontrollør
Om stillingen og tjenestenSom sikkerhetskontrollør i SST, utfører du spesialiserte arbeidsoppgaver innenfor et fremtidsrettet fagfelt som er i stadig utvikling.Vi
25.04.2024 Oslo
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
186 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Rekrutteringskalender

  • APR 25
    2024
    4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Adresse og karthenvisning

0030 OSLO