<  
>  

Istad Ur & Optikk

Istad Ur & Optikk AS er en kombinasjonsbutikk med optikk,ur og gullsmedvarer sentralt beliggende i Åndalsnes. Butikken har moderne og trivelige lokaler, utvidet og oppusset i november 2012. Vi er 12 ansatte, herav 2 optikere m/kontaktlinsekompetanse. Vi er medlem av Alliance Optikk.

Begge butikkene er kombinasjonsbutikker med optikk, ur og gullsmedvarer. Butikkene har moderne og trivelige lokaler, utvidet og oppusset i 2011/2012. Vi er totalt 12 ansatte, herav 2 optikere m/ kontaktlinsekompetanse. Vi ønsker nå å bli 4 optikere. Vi er medlem av Alliance Optikk.

Vi har tett samarbeid med øyelege. Øyelegen har praksisdag i våre lokaler på Åndalsnes 1-2 dager i måneden. Begge butikkene har godt utstyrt synsprøverom med bl.a. funduskamera, perimeter, pachymetri, corneatopograf og bølgefrontanalyse.

Åndalsnes er en liten by innerst i Romsdalsfjorden med unike muligheter innen friluftsliv, sport og kultur, sommer og vinterstid. Nær Molde og Ålesund. Endestasjon for Raumabanen. Her er det kort vei mellom fjord og fjell! Festivaler som Norsk Fjellfestival og Rauma Rock finner du her, og vi er en attraktiv cruisehavn om sommeren. Bredt kulturliv i både kulturhus, lag og foreninger. Nærmere presentasjon av Åndalsnes på Rauma Kommunes internettside: www.rauma.kommune.no og www.nordveggen.no

Vestnes er et tettsted «midt i blinken» veldig nær både Molde og Ålesund. Et fantastisk sted med unike tilbud innen friluftsliv og sport og kultur, sommer og vinterstid. Vestnes har et rikt musikkliv innen ulike sjangre. Et flott sted for deg som er glad i fjord og fjell. Mer informasjon på http://www.vestnes.kommune.no
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Istad Ur & Optikk

Adresse

6300 ÅNDALSNES