<  
>  

Rentokil Initial Norge a/s

Øvrig

Rentokil Skadedyrkontroll er en del av Rentokil Initial - en av verdens største leverandører av bedriftstjenester. Etter over 80 år i Storbritannia og 36 år i Norge, har selskapet vokst til å bli Norges eldste og mest anerkjente leverandør av skadedyrkontrolltjenester.

Organisering

Rentokil Skadedyrkontroll kjennetegnes av lønnsom og effektiv drift med et servicenettverk over hele Norge. Det betyr at det alltid finnes en Rentokil skadedyrbekjemper i nærheten - og at vi har kunnskapen og ressursene til å tilby stabile kvalitetstjenester til kunder med anlegg flere steder i landet.

Våre medarbeidere

Rentokils serviceteknikere, servicesupervisors, tekniske konsulenter, salgskonsulenter, account managers og kundebehandlere er noen av de mest erfarne i bransjen. Vi legger opp til å utvikle nære kundeforbindelser for å hjelpe kundene med utfordringene de står ovenfor for å oppnå sine målsetninger.

Fakta om Rentokil Initial Norge a/s
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende

Ledige stillinger hos Rentokil Initial Norge a/s

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Service Manager/Branch Manager

Fakta om Rentokil Initial Norge a/s