Nicolaisens legekontor

Helsesektor / Omsorg

Nicolaisens legekontor ligger i Fjordgaten 1. sentralt plassert i Trondheim sentrum. Det er et velutstyrt fastlegekontor med gode fasiliteter, et trivelig arbeidsmiljø og gode arbeidsbetingelser.

Bjørn Nicolaisen er utdannet ved Universitetet i Tromsø, Universitetssykehuset i Cambridge og ved St Olavs hospital. Han avla den medisinske embedseksamen i 1997.

Nicolaisen har tidligere jobbet som almenlege ved Blekastads legekontor i Fauske og ved Saupstad legesenter i Trondheim. Videre har han vært skipslege i Den kongelige norske marine. Han er autorisert sjømannslege.

Bjørn Nicolaisen startet opp Nicolaisens legekontor i 2004. I tillegg til sin praksis her er han også universitetslektor ved Det medisinske fakultet, NTNU. 

Antall ansatte

3

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Nicolaisens legekontor

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Nicolaisens legekontor

Adresse

Fjordgaten 1
7010 Trondheim