Differ AS

Investment management, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Konsulenttjenester: Øvrig

Differ AS ble etablert i 2010 og har som mål å utvikle markedets beste løsninger for moderne energitjenester til husholdninger i utviklingsland. Ved å kombinere teknologiske nyvinninger og effektive forretningsmodeller ønsker vi tilby miljøvennlige energitjenester til massemarkedene i våre fokusland, og gjennom vårt arbeid bidra til å bedre livssituasjonen for husholdninger som ikke har tilgang til moderne energitjenester per i dag. Selskapet har også analyse- og rådgivningsaktiviteter som samspiller med forretningsutviklingen, og sammen arbeider vi hardt og kreativt for å finne smarte og bærekraftige løsninger. Mer informasjon om oss og vår virksomhet kan finnes her: http://www.differgroup.com/home/.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Differ AS

Adresse

Storgata 26, 184 Oslo