Escape Nattklubb Sandnes

Gamle Alibi Nightclub gjenåpner dørene med nytt navn, nytt konsept og nytt lederskap. Escape Nattklubb blir Sandnes beste utested med 2 etasjer og god plass å boltre seg på. 2 avdelinger med nattklubb i øvre etasje og stor Lounge og bar i 1.etasje, vil vi tilby stor danseplass, god musikk, ekslusive drinker, også vår helt egenkomponerte drink Escape, events, happy hours og mye mer som kommer! Vi fokuserer på å yte det beste av det beste innen service til våre gjester, og våre ansattes hovedoppgave blir å opprettholde vår "standard":) Positive,utadvendte og serviceminded ansatte er det vi ønsker hos oss! Har du lyst å være med på vårt eventyr, og bli Sandnes beste utested? Da er det kanskje akkurat deg vi søker!
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Escape Nattklubb Sandnes

Adresse

Storgata 61
4307 SANDNES