sørodal privat omsorg sykepleie

Helsesektor / Omsorg

Sør-Odal privat omsorg/sykepleie er ett privat helse og omsorgs firma som ble etablert i 2012. Vi tilbyr helse-omsorgs tjenester til hjemmeboende eldre og andre mennesker med behov for omsorg og hjelp i hverdagen. Vi ønsker å være ett sublement til det offentlige helsevesenet og tilby tjenester der det offentlige ikke strekker til.

Jeg har arbeidet i over 20 år som sykepleier, så jeg har lang og bred erfaring med å arbeide med mennesker. Har arbeidet ved helestasjon-eldre omsorg-intensiv og kirurgi avdeling ved sykehus-ambulanse sykepleier-psyktriarki-opptrenings og rehabiliteringssenter for revmatikere. Ble offentlig godkjent sykepleier i Norge i 2004.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos sørodal privat omsorg sykepleie

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om sørodal privat omsorg sykepleie

Adresse

Stasjonsvegen 16,
2100 SKARNES