<  
>  

QVSL

Salg / Markedsføring

QVSL er en objektiv forhandler av kommunikasjonsløsninger for det Norske bedriftsmarkedet. Vi samarbeider i dag med et stort spekter av nøye utvalgte og markedsledende leverandører i Norge innenfor flere bransjer. 

Vi har gode samarbeidsavtaler med eksterne forhandlere og konsulenter innen IT og Data i hele Norge. Det gjør at vi ikke bare er lokalt forankret i hele Norge, men også har muligheten til å skreddersy en komplett løsning for hver enkel bedrift og behov.

Vår Visjon
I en jungel av selgere, produkter og tjenester fra utallige aktører, så ønsker QV å være et trygt og naturlig valg for norske bedrifter å kunne henvende seg til for å få hjelp.

Hvem bruker oss?
Alt fra små bedrifter som bruker QV som forhandler til sine bedriftsavtaler, til store konsern som outsourcer QV for vår kompetanse innenfor salg og kundeservice.

Hvor holder vi til?
Vi har vårt hovedkontor i sentrum Malaga med avdelinger i Oslo, Trondheim og Tromsø. 

Les mer
Fakta om QVSL
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos QVSL

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Spania
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Adresse