QVSL

(Salg / Markedsføring)

QVSL er en objektiv forhandler av kommunikasjonsløsninger for det Norske bedriftsmarkedet. Vi samarbeider i dag med et stort spekter av nøye utvalgte og markedsledende leverandører i Norge innenfor flere bransjer. 

Vi har gode samarbeidsavtaler med eksterne forhandlere og konsulenter innen IT og Data i hele Norge. Det gjør at vi ikke bare er lokalt forankret i hele Norge, men også har muligheten til å skreddersy en komplett løsning for hver enkel bedrift og behov.

Vår Visjon
I en jungel av selgere, produkter og tjenester fra utallige aktører, så ønsker QV å være et trygt og naturlig valg for norske bedrifter å kunne henvende seg til for å få hjelp.

Hvem bruker oss?
Alt fra små bedrifter som bruker QV som forhandler til sine bedriftsavtaler, til store konsern som outsourcer QV for vår kompetanse innenfor salg og kundeservice.

Hvor holder vi til?
Vi har vårt hovedkontor i sentrum Malaga med avdelinger i Oslo, Trondheim og Tromsø. 

Les mer om QVSL
Logg inn for å få full tilgang

Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i QVSL

Det betyr noe for de som er ansatt hos QVSL. Hos oss vil du ikke møte et "callsenter" med høy utskifting blant personell, men mennesker som har vært hos oss helt fra begynnelsen.

De som jobber hos oss har fokus på å utvikle seg innenfor salg samt besitte høy produktkunnskap innenfor flere bransjer. Hos oss finnes det gode utviklingsmuligheter internt i firmaet.

QVSL finnes det muligheter for de rette personene til å kunne kombinere arbeidssted mellom både Spania og Norgeskontoret.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

For nyutdannede er en jobb hos QV en glimrende mulighet til å forsøke noe nytt og for de fleste i et helt nytt land. Vi tilbyr her gode muligheter for dem som ønsker å utvikle seg i et voksende firma og et svært godt arbeidsmiljø blant de ansatte.

Les mer om jobbmuligheter i QVSL

Ledige stillinger hos QVSL

  • Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
    Fortløpende Spania

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV, eller send en åpen søknad!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse