<  
>  

QVSL er en objektiv forhandler av kommunikasjonsløsninger for det Norske bedriftsmarkedet. Vi samarbeider i dag med et stort spekter av nøye utvalgte og markedsledende leverandører i Norge innenfor flere bransjer. 

Vi har gode samarbeidsavtaler med eksterne forhandlere og konsulenter innen IT og Data i hele Norge. Det gjør at vi ikke bare er lokalt forankret i hele Norge, men også har muligheten til å skreddersy en komplett løsning for hver enkel bedrift og behov.

Vår Visjon
I en jungel av selgere, produkter og tjenester fra utallige aktører, så ønsker QV å være et trygt og naturlig valg for norske bedrifter å kunne henvende seg til for å få hjelp.

Hvem bruker oss?
Alt fra små bedrifter som bruker QV som forhandler til sine bedriftsavtaler, til store konsern som outsourcer QV for vår kompetanse innenfor salg og kundeservice.

Hvor holder vi til?
Vi har vårt hovedkontor i sentrum Malaga med avdelinger i Oslo, Trondheim og Tromsø. 

Fakta om QVSL
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos QVSL

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Spania
Jobbmuligheter i QVSL
Jobbmuligheter i QVSL

Det betyr noe for de som er ansatt hos QVSL. Hos oss vil du ikke møte et "callsenter" med høy utskifting blant personell, men mennesker som har vært hos oss helt fra begynnelsen.

De som jobber hos oss har fokus på å utvikle seg innenfor salg samt besitte høy produktkunnskap innenfor flere bransjer. Hos oss finnes det gode utviklingsmuligheter internt i firmaet.

QVSL finnes det muligheter for de rette personene til å kunne kombinere arbeidssted mellom både Spania og Norgeskontoret.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

For nyutdannede er en jobb hos QV en glimrende mulighet til å forsøke noe nytt og for de fleste i et helt nytt land. Vi tilbyr her gode muligheter for dem som ønsker å utvikle seg i et voksende firma og et svært godt arbeidsmiljø blant de ansatte.

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (31)

Adresse