QVSL

(Salg / Markedsføring)

QVSL er en objektiv forhandler av kommunikasjonsløsninger for det Norske bedriftsmarkedet. Vi samarbeider i dag med et stort spekter av nøye utvalgte og markedsledende leverandører i Norge innenfor flere bransjer. 

Vi har gode samarbeidsavtaler med eksterne forhandlere og konsulenter innen IT og Data i hele Norge. Det gjør at vi ikke bare er lokalt forankret i hele Norge, men også har muligheten til å skreddersy en komplett løsning for hver enkel bedrift og behov.

Vår Visjon
I en jungel av selgere, produkter og tjenester fra utallige aktører, så ønsker QV å være et trygt og naturlig valg for norske bedrifter å kunne henvende seg til for å få hjelp.

Hvem bruker oss?
Alt fra små bedrifter som bruker QV som forhandler til sine bedriftsavtaler, til store konsern som outsourcer QV for vår kompetanse innenfor salg og kundeservice.

Hvor holder vi til?
Vi har vårt hovedkontor i sentrum Malaga med avdelinger i Oslo, Trondheim og Tromsø. 

Les mer om QVSL
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos QVSL

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV, eller send en åpen søknad!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Adresse