<  
>  

Prosjektmedarbeider/Skjøtselsplanlegger - Bymiljøetaten

Bymiljøetaten er en ung etat med cirka 700 medarbeidere som har ansvaret for forvaltning og utvikling av kommunale byrom i Oslo. Våre ansvarsområder spenner fra veier og gater til torg og møteplasser, fra kommunale skoger til øyene i indre Oslofjord, fra parker og friområder til kommunale idretts- og friluftsanlegg. Vårt mål er å gjøre byen trygg, vakker, miljøvennlig og sporty. Vi skal skape resultater som er kostnadsmessig optimale, som gjør medarbeiderne stolte og som overrasker og begeistrer Oslos befolkning.

Bymiljøetaten ønsker mangfold og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle få varsel om
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Prosjektmedarbeider/Skjøtselsplanlegger - Bymiljøetaten

Adresse

0190 OSLO