<  
>  

Norsk Vann

NGO - Ikke-statlige organisasjoner, Olje / Gass / Energi / Kraft

Norsk Vann er den nasjonale interesseorganisasjonen for vannbransjen. Organisasjonen skal bidra til rent vann og en bærekraftig utvikling av bransjen gjennom å sikre gode rammebetingelser, kompetanseutvikling og samhandling.

Norsk Vann eies av norske kommuner, kommunalt eide selskaper, kommunenes driftsassistanser og enkelte private samvirkevannverk. Norsk Vann representerer ca. 320 kommuner med ca. 96 % av landets innbyggere. Virksomheten finansieres i hovedsak gjennom kontingenter fra medlemmene og brukerbetaling for kurs og andre bestilte tjenester. Leverandører, rådgivere m.m. kan være tilknyttede medlemmer.

Norsk Vann er organisert som et selskap med begrenset ansvar. Norsk Vann styres av eierne gjennom årsmøtet og av et styre sammensatt av representanter for eierne mellom årsmøtet.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

traineeVann Trainee

TraineeVANN er et landsdekkende, vannfaglig traineeprogram for deg som ønsker å jobbe med verdens viktigste ressurs - vann!
Trainee
11 (Kan variere)
Sted
Norge
Les mer

Bildegalleri
Jobbmuligheter (7)
logo
traineeVann
TraineeVANN er et landsdekkende, vannfaglig traineeprogram over 24 måneder hvor du er innom inntil 3 forskjellige bedrifter. Det er en ypperlig mulighet til å skaffe seg bred kompetanse, stort nettverk og en god start på arbeidslivet! Vannbransjen er stor og kompleks, med mange aktører, utfordringer, prosesser og arbeidsoppgaver. Vi forsøker å sette sammen traineeløpene våre slik at du som kandidat får oppleve denne bredden, og tilegner deg kunnskap og erfaringer som gjør deg attraktiv i hele bransjen vår. Som trainee får du i tillegg del i et personlig tilpasset kompetanseprogram, som både skal gjøre deg tryggere på deg selv og forberede deg på å ta ulike roller i arbeidslivet. Her er vi blant annet innom prosjektledelse, retorikk og taleteknikk, møteledelse og stressmestring, for å nevne noe. Hvem kan bli trainee? Vi søker deg som har lyst til å jobbe med og ta vare på verdens viktigste ressurs – vannet vårt. Du har bachelor- eller masterutdanning, gjerne med bransjerelaterte fag. Du må også beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig. Programmet retter seg mot nyutdannede og de ferske i arbeidslivet med inntil 2 års erfaring. 

Fakta om Norsk Vann

Adresse

Vangsvegen 143,
2321 Hamar