<  
>  

Starcom

Media / Underholdning, Reklame

.


Vi startet for snart 15 år siden med en ambisjon om å utfordre bransjen med et annerledes og nytenkende mediebyrå med fokus på innsikt, strategi og kreativitet. Kort tid etter spurte Starcom internasjonalt om vi ville åpne en avdeling i Oslo. Starcom, født ut av den kreative kulturen i Leo Burnett, viste seg å dele våre visjoner, og vi ble en del av verdens ledende mediebyrånettverk – Starcom Mediavest Group.

Våre verdier er kreativ, utfordrer og profesjonell. De reflekteres i en sterk bedriftskultur med lav turnover, i hvordan vi er organisert i tverrfaglige kundeteam og i en åpen og konstruktiv tilnærming til samarbeid.


I Starcom er digitale medier allmennkompetanse, og vi tar alle medier like seriøst – enten de koster penger eller er gratis. Vi har et stort hjerte for gode ideer, og lever for de gode jobbene som skaper meningsfylte opplevelser for forbruker og resultater for våre kunder.

Apropos resultater. Starcom har siden starten vært det raskest voksende mediebyrået i Norge, og teller nå cirka 70 ansatte. Vi har en lang rekke utmerkelser å vise til, blant annet Agency of the Year i Festival of Media og gull i Cannes Media Lions. Starcom er også kåret til Årets Mediebyrå i Norge de siste to årene. Det viktigste av alt er imidlertid de resultatene vi har skapt for våre oppdragsgivere. Det er derfor vi er her.

Fakta om Starcom
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Starcom
Jobbmuligheter i Starcom

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder. Eksempler er Telenor, Storebrand, Statoil Fuel & Retail, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, Peugeot og KIA), Samsung og Posten. Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut. Starcom ble kåret til årets norske mediebyrå både i 2013, 2014 og 2015 i Byråprofil, og en av kommunikasjonsbransjens mest attraktive arbeidsgivere. Starcom holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag 70 ansatte.

Starcom søker trainee til årets mediebyrå Trainee

Du blir en sentral medarbeider på de forskjellige teamene du skal jobbe på, og du vil utover i perioden jobbe
Trainee
Ikke spesifisert
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Jobbmuligheter (4)
logo
Starcom søker trainee til årets mediebyrå
Trainee-programmet i Starcom går over 18mnd, og består i hovedsak av «on-the-job training» og skal bidra til å utvikle solid forståelse av byråets grunnleggende økonomiske og forretningsmessige kpi’er, så vel som de kommunikasjons- og markedsføringsfaglige utfordringer og muligheter ny teknologi åpner opp for. Målet for programmet er stilling som kundeansvarlig rådgiver i byrået.    Du blir en sentral medarbeider på de forskjellige teamene du skal jobbe på, og du vil utover i perioden jobbe sammen med økonomiavdelingen, et digitalt spesialist-team og kundeteam. Vi jobber i tette team i byrået, og alle på teamet får god kjennskap til våre egne og sine kunders markedsmål og resultater.   Hvem er du?  Vi ser etter en person med stor interesse for markedsføring innen digitale medier, og med en brennende interesse for hvordan teknologi åpner nye muligheter for effektiv kommunikasjon. Du har høyere akademisk utdannelse med gode resultater innen markedsføring, økonomi/samfunnsøkonomi og/eller teknologi.    Du har maksimalt ett års arbeidserfaring etter fullført studium. Som person kjennetegnes du som initiativrik og endringsorientert, med beslutningsevne og evne til å prioritere egne oppgaver på en selvgående måte med et skarpt øye for detaljer. I en utadvendt og sosial bransje må du ha evnen til å bygge relasjoner med både kunder, kollegaer og samarbeidspartnere, og til å samarbeide godt med andre. Du er ellers prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt miljø.    Hva kan vi tilby? - Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt.  - Du vil bli utfordret faglig og kommersielt i en bransje i stor endring, der ny teknologi driver et paradigmeskifte og forbruker krever mer av våre kunders tjenester og merkevarer!  - Din mentor under hele programmet vil være COO & HR Beate Nybakken, og underveis i de forskjellige avdelingene vil du i tillegg få egne coacher på fag.  - Du vil også få mulighet til å delta på et omfattende kursprogram i regi av Kreativt Forum.  - Du vil utvikle et solid kontaktnett i bransjen, profesjonelt så vel som sosialt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten.  - Konkurransedyktige betingelser. - Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum. 

Fakta om Starcom

Adresse

Tollbugt. 17, 0152 Oslo