<  
>  

Starcom

Reklame, Media / Underholdning

.


Vi startet for snart 15 år siden med en ambisjon om å utfordre bransjen med et annerledes og nytenkende mediebyrå med fokus på innsikt, strategi og kreativitet. Kort tid etter spurte Starcom internasjonalt om vi ville åpne en avdeling i Oslo. Starcom, født ut av den kreative kulturen i Leo Burnett, viste seg å dele våre visjoner, og vi ble en del av verdens ledende mediebyrånettverk – Starcom Mediavest Group.

Våre verdier er kreativ, utfordrer og profesjonell. De reflekteres i en sterk bedriftskultur med lav turnover, i hvordan vi er organisert i tverrfaglige kundeteam og i en åpen og konstruktiv tilnærming til samarbeid.


I Starcom er digitale medier allmennkompetanse, og vi tar alle medier like seriøst – enten de koster penger eller er gratis. Vi har et stort hjerte for gode ideer, og lever for de gode jobbene som skaper meningsfylte opplevelser for forbruker og resultater for våre kunder.

Apropos resultater. Starcom har siden starten vært det raskest voksende mediebyrået i Norge, og teller nå cirka 70 ansatte. Vi har en lang rekke utmerkelser å vise til, blant annet Agency of the Year i Festival of Media og gull i Cannes Media Lions. Starcom er også kåret til Årets Mediebyrå i Norge de siste to årene. Det viktigste av alt er imidlertid de resultatene vi har skapt for våre oppdragsgivere. Det er derfor vi er her.

Fakta om Starcom
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Starcom søker trainee til årets mediebyrå Trainee

Trainee-programmet i Starcom går over 18mnd, og består i hovedsak av «on-the-job training» og skal bidra til å utvikle solid
Trainee
1
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Fakta om Starcom

Adresse

Tollbugt. 17, 0152 Oslo