Polarsirkelen videregående skole

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Polarsirkelen videregående skole

Polarsirkelen videregående skole har ledig 100% fast stilling som avdelingsleder.Som avdelingsleder for samfunns- og økonomiske fag vil du være del av ledergruppen som skal drive fram arbeidet i skolens studiespesialiserende og studieforberedende utdanningsprogram. Arbeidet innebærer pedagogisk og administrativt ansvar for avdelingen og medansvar for skolens hele opplæringstilbud. Det forventes at du initierer, motiverer og driver frem pedagogisk utviklingsarbeid i avdelingen, samtidig som du håndterer oppfølging av elever og ansatte. Til stillingen tilligger også oppgaver av administrativ karakter som økonomistyring, fag- og timefordeling, HMS -arbeid med mer. Noe undervisning vil også kunne tillegges stillingen.Vi søker deg som :kan vise til gode lederegenskaper og som er tydelig i rollen som lederevner å samarbeide i lederteam og med ansattehar relevant utdanning innen samfunnsvitenskapelige eller økonomiske fag med undervisningskompetanse og erfaring fra videregående opplæringhar gode digitale ferdigheterer nytenkende og fleksibelønsker å arbeide aktivt med utvikling av skolens opplæringhar gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftligkan arbeide strukturert og målrettetSentrale dokumenter:Pedagogisk plattformLeder- og medarbeiderplattformSom ansatt hos oss får du:Utfordrende oppgaver i et utviklende arbeidsmiljøEn raus organisasjonskultur hvor vi vil hverandre vel, ser hverandre og bidrar til fellesskapetLønn- og arbeidsvilkår etter avtaleOffentlig pensjonsordning og gode forsikringsvilkårSøknad sendes via elektronisk søknadsskjema. Ber om at CV skrives direkte inn i søknadsskjemaet. Vitnemål og attester medbringes til eventuelt intervju.Vi gjør oppmerksom på at alle våre søkere kommer på offentlig søkerliste, jf. offentlighetslovens § 25. Fritak fra offentliggjøring gjøres bare unntaksvis, og må begrunnes i søknadenPolitiattest av nyere dato må forevises før tilsetting6 måneders prøvetidReferanser må oppgisVi ønsker deg velkommen som søker! Søk på stillingen
24.11.2019 Rana

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

8624 MO I RANA