<  
>  

Høgskolen i Buskerud og Vestfold, Fakultet for Helsevitenskap

Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV) ble etablert 1.januar 2014, og er landets nest største statlige høyskole med omlag 9000 studenter og ca. 800 ansatte fordelt på fire campus (Drammen, Kongsberg, Ringerike og Vestfold). HBV tilbyr en rekke fremtidsrettede profesjons-, fag-, etter- og videreutdanninger, samt doktorgradsprogrammer. Høyskolen arbeider aktivt med forsknings- og utviklingsprosjekter i nært samarbeid med næringsliv, offentlig sektor og organisasjoner.

HBVs hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid. Det legges til rette for internt, nasjonalt og internasjonalt samarbeid, samt tverrfaglige utdanningsprogrammer og forskningsprosjekter. Høyskolen har en rekke internasjonale samarbeidspartnere.

Fakultet for helsevitenskap har et omfattende studietilbud blant annet innen fagområdene sykepleie, radiografi, optometri og synsvitenskap Fakultetet har hovedsete i Drammen med fem institutter fordelt på tre campus, henholdsvis Drammen, Kongsberg og Vestfold.
Fakultetet tilbyr en rekke utdanninger på bachelor- og masternivå. I tillegg tilbyr fakultetet også omfattende forskning og oppdragsvirksomhet for offentlig og privat sektor
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Høgskolen i Buskerud og Vestfold, Fakultet for Helsevitenskap

Adresse

3045 DRAMMEN