<  
>  
Byantikvaren er Oslo kommunes faginstans i alle spørsmål som gjelder bevaring av faste kulturminner - herunder antikvarisk verdifulle bygninger, anlegg, kulturlandskap og miljøer samt arkeologi. Byantikvaren er delegert myndighet etter Lov om kulturminner. Etaten er underlagt Byrådsavdeling for byutvikling og har 25 faste stillinger samt et antall feltarkeologer i feltsesongen. Byantikvaren har et sterkt og engasjert fagmiljø med bl.a. arkitekter, kunsthistorikere, arkeologer og etnologer. Etaten har utfordrende oppgaver som spenner fra byutviklingsspørsmål til bevaringsmetoder, noe som også medfører en høy mediaprofil.

Oslo kommune ønsker at arbeidsplassene skal preges av mangfold, og at de ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Oslo kommune, Byantikvaren

Adresse

0178 OSLO