<  
>  
Høgskolen i Hedmark er organisert i 4 avdelinger: Avdeling for lærerutdanning og naturvitenskap på Hamar, Avdeling for økonomi og ledelsesfag på Rena, Avdeling for folkehelsefag på Terningen Arena i Elverum og Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag på Evenstad. Høgskolens administrasjon er plassert på Terningen Arena i Elverum. Høgskolen har ca. 7500 studenter og ca. 500 ansatte.

Avdeling for økonomi- og ledelsesfag er lokalisert til Campus Rena i Østerdalen. Åmot kommune har ca 4400 innbyggere. I tillegg til Høgskolen, er Østerdal Garnison med Rena leir en av de største bedriftene i Åmot, med mange militære og sivile arbeidsplasser, og med et flott idrettsanlegg, som er åpent for alle. Rena har et aktivt idretts- og kulturmiljø, og er startsted for Birkebeinerarrangementene. Det er utstrakte muligheter for friluftsliv, jakt og fiske. Avdelingen har to institutt; økonomifag og organisasjons- og ledelsesfag, med ca 65 stillinger. Studenttallet er ca 1800. I tillegg til ordinær virksomhet har avdelingen en oppdragsenhet med en omfattende virksomhet, med ca. 1 000 deltidsstudenter på forskjellige utdanningstilbud per år. Les mer her
Fakta om Høgskolen i Hedmark - Campus Rena
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Høgskolen i Hedmark - Campus Rena

Adresse

2450 RENA