<  
>  

Høgskolen i Hedmark - Campus Hamar

Høgskolen i Hedmark er organisert i 4 avdelinger: Avdeling for lærerutdanning og naturvitenskap på Hamar, Avdeling for økonomi og ledelsesfag på Rena, Avdeling for folkehelsefag på Terningen Arena i Elverum og Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag på Evenstad. Høgskolens administrasjon er plassert på Terningen Arena i Elverum. Høgskolen har ca. 7500 studenter og ca. 500 ansatte.

Avdeling for lærerutdanning og naturvitenskap holder til på Campus Hamar midt i Hamar by, som har ca 29 000 innbyggere. Byen ligger idyllisk til ved Mjøsa, er fylkeshovedstad og trafikknutepunkt med kort vei til Oslo og Gardermoen. Avdelingen har lange tradisjoner og er en viktig institusjon i byen. Campus Hamar har ca. 180 tilsatte, et studenttall på ca 2000, og er organisert i fire institutter pluss et senter for praksisrettet utdanningsforskning (SEPU). I tillegg til lærer- og barnehagelærerutdanninger tilbyr avdelingen studier innen språk, musikk, bioteknologi, opplevelsesproduksjon og interaktive medier. Avdelingen har en omfattende forskningsvirksomhet og er engasjert i mange nasjonale og internasjonale prosjekter, blant annet i flere afrikanske land, og er dessuten en stor leverandør av kurs og etter- og videreutdanning. Avdelingen har doktorgradsutdanning innen profesjonsrettet lærerutdanningsfag og fire mastergradsutdanninger: Tilpasset opplæring, Kultur- og språkfagenes didaktikk, Språk, kultur og digital kommunikasjon og Næringsrettet bioteknologi, samt lektorprogram i norsk og engelsk. Les mer her
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Høgskolen i Hedmark - Campus Hamar

Adresse

.
2307 HAMAR