<  
>  

Clarion Hotel &amp; Congress Oslo Airport

Clarion Hotel Oslo Airport har 432 rom, som ble renovert høsten 2007/2009. Hotellet er blant Norges ledende og største konferansehoteller, og kan by på hele 40 møterom med plass til 3000 personer samt store utstillingsområder. Våre komfortable salonger har 250 sitteplasser, bar, peis og piano, og vår restaurant har plass for opptil 500 gjester. Vi har en helt ny Fitness & Relax avdeling i underetasjen til våre gjester. Vi er viden kjent for våre hyggelige og dyktige medarbeidere, som alltid gjør sitt beste for å gi deg et minneverdig opphold.
"VI LEVERER" er vår bedriftskultur.
Hotellet ligger bare fem minutter unna Oslo lufthavn. Clarion Hotel Oslo Airport har en transporttjeneste med avgang til og fra hotellet tre ganger i timen, og denne tjenesten er gratis for våre ansatte. Hotellet ligger tjue minutter med Flytoget fra Oslo sentrum. Flytoget har avgang opptil seks ganger i timen.

Choice Hotels Scandinavia AS er Nordens ledende hotellkjede med en årlig omsetning på 5,4 milliarder kroner og 8200 ansatte. Konsernet markedsfører over 170 hoteller under merkenavnene Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion på det nordiske markedet. Vi skal tilby våre gjester energi, mot og begeistring, og tror at vår positive utvikling og vekst er resultatet av medarbeidere som tør å tenke- og være annerledes.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Adresse

2060 GARDERMOEN