<  
>  

ELPROS (Elektro Prosjekt AS)

Bygg / Anlegg / Entreprenør

ELPROS AS er autorisert elektroentreprenør i Steinkjer som leverer elektrikertjenester til privat og næring. ELPROS tilbyr alle former for el-installasjoner, både innen nybygg og rehabiliteringer. Vi tar hele prosessen fra prosjektering til installasjon og etterkontroll.

Elpros AS har NEMKO-sertifiser personellt innenfor både "405-1 Elektrotermografi" og "405-3 Elkontroll Næring og Bolig". Selskapet kan også utføre elkontroll av større fjøs/driftsbygninger med husdyr, noe som skal utføres etter normene NEK 405-1 (Termografering) og NEK 405-3 (Næring).

 

 

 

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos ELPROS (Elektro Prosjekt AS)

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om ELPROS (Elektro Prosjekt AS)

Adresse

Tømmermannsgata 2
7725 Steinkjer