Personell Partner AS

Rekruttering / HR / Bemanning, Reiseliv / Turisme / Event

har mange ledige stillinger og søker etter flere medarbeidere til våre oppdragsgivere. Søkere bør ha relevant erfaring og må dessuten være løsningsorienterte og positive. Vi tilbyr selvstendige jobber i et meget godt arbeidsmiljø. Gode betingelser. Er du klar for et jobbskifte? Da bør du ta kontakt med oss!

Som jobbsøker
Personell Partner forplikter seg til å kontakte deg innen tre arbeidsdager dersom du har lagt deg inn i vår CV-database. Denne kontakten er en gjensidig avklaring på hva du kan forvente, og hva Personell Partner forventer av deg.

Medarbeider i Personell Partner
Som medarbeider i Personell Partner får du arbeidskontrakt, forsikring, obligatorisk tjenestepensjon, og du får god oppfølging i oppdraget ute hos våre kunder.

Etter 1950 timer vil du få tilbud om karriereveiledning av din konsulent.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Personell Partner AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Personell Partner AS

Adresse

Bygdøy allè 1, 0257 OSLO