<  
>  
Sydvaranger Gruve (Northern Iron Ltd) og Orica Norway AS har undertegnet en samarbeidsavtale der Orica i samarbeid med Sundquist skal levere ¿Rock on Ground¿ i Sydvaranger Gruve i 6 år fremover, med opsjon på ytterligere 3 år.
Denne avtalen innebærer at Orica i samarbeid med Sundquist skal levere produkter og tjenester for uttak av nærmere 140 millioner tonn utsprengt malm og gråberg i løpet av en 6-årsperiode for dagbruddet. Dette vil omfatte planlegging, boring, ladning og sprengning.
Orica og Sundquist har jobbet sammen for å finne de beste løsningene for Sydvaranger basert på Oricas ledende ekspertise innen sprengning og Sundquists kompetanse og erfaring fra fjelldrift i regionen gjennom årtier. Gjennom samarbeidet mellom en global og en regional aktør har vi mulighet til å bygge opp en organisasjon lokalt som har tilgang på kompetanse og kapasitet fra begge områder. Dette gir prosjektet en betydelig lokal forankring.

Orica er et globalt selskap med en mangfoldig arbeidsstyrke på over 15.000 mennesker fra mer enn 130 nasjonaliteter. Vi har virksomheter i mer enn 50 land og kunder i mer enn 100 land. Orica er verdens ledende leverandør av eksplosiver og tennmiddelsystemer for sivilt bruk. Orica skal være den beste leverandøren i alle markeder, verden over, med de produkter og tjenester vi tilbyr. Vi er stolte av å være verdensledende, og av våre ansatte som har gjort dette mulig. Vår visjon, Smarte og kreative løsninger, og våre verdier - Ingen ulykker i dag, Suksess gjennom samarbeid , Dette er vår virksomhet og Finn verdiskapende løsninger, beskriver måten vi arbeider på.

AS Oscar Sundquist er en anleggsentreprenør med base i Kirkenes, Sør-Varanger. Den største delen av arbeidene som utføres er i forbindelse med kommunaltekniske anlegg og veiarbeider ved utbygging av boligfelter, vannforsyningsanlegg o.l. I tillegg kommer en stor del av omsetningen fra grunnarbeider på industri og næringsbygg. Vi utfører fjellsprengningsoppdrag og mobil kusing og sortering.

Vi har ledige stillinger til spennende oppgaver

Orica og Sundquist skal planlegge og utføre alle bore- og sprengningsarbeider ved Sydvaranger Gruve ved Kirkenes. Vi skal jobbe sammen for å gi alle våre ansatte spennende og varierende arbeidsoppgaver som gir godt grunnlag for faglig og personlig utvikling. Arbeidene vil utføres basert på lokale skiftordninger ved Gruven i Bjørnevatn. Vi søker deg som er pålitelig, fleksibel, har god sikkerhetsforståelse og ønsker å bidra til god produksjon og et godt arbeidsmiljø!
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Oscar Sundquist

Vår oppdragsmengde og aktivitet er i stadig vekst, og nå trenger vi en engasjert prosjektingeniør til våre pågående og kommende
15.12.2022 Sør-Varanger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

9915 KIRKENES