<  
>  

Sales B2B - Stonhard

Stonhard er et amerikansk, multinasjonalt selskap som er en global markedsleder innen syntetiske gulvbelegg for industrielt bruk. Stonhard er del av StonCor konsernet som igjen er del av RPM, et børsnotert selskap med en årlig omsetning på ca. 4 milliarder dollar. StonCor konsernet er spesialister på korrosjonsbeskyttende materialer, og spesielt Stonhard opererer i et marked der kriterier som holdbarhet, hygiene, sikkerhet og estetikk kommer til å spille en stadig viktigere rolle, for eksempel i næringsmiddelindustrien og i farmasøytisk industri. Som følge av et meget bredt produktspekter betjener Stonhard i stadig høyere grad også offentlige institusjoner, butikker, kontorer og frivillige organisasjoner. Stonhard jobber etter ”Single Source”-prinsippet, dvs. Stonhard utvikler, produserer, selger og installerer gulvbeleggene. På denne måten har sluttbrukeren kun én bedrift å forholde seg til. www.stonhard.com, www.stonhard.dk, www.stonhard.nl/english
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Sales B2B - Stonhard

Adresse

0277 OSLO