Store Stå Pub AS

Restaurant / Servering

Store Stå Pub ble etablert i 1993 og er et møtested for folk fra lokale og utenbys strøk. Stedet er vel kjent i forbindelse med fotball-, og friidrettsarrangementer ved Bislett stadion, og er lett tilkommelig med tilgrensende taxi-, buss- og trikkeholdeplass. Vi serverer selvfølgelig den gode gamle 1/2-literen og har ellers alle rettigheter. Stedet tilbyr fotball, friidrett og annen sport på storskjerm, konserter og trubaduraftener samt en hyggelig og uformell atmosfære. Private arrangementer kan tilbys etter avtale.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Store Stå Pub AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Store Stå Pub AS

Adresse

Theresesgate 51
0354 Oslo