<  
>  
Sykehusapotek Nord HF er landsdelens største aktør innen sykehusfarmasi og har et stort fagmiljø. Sykehusapotek Nord HF bestÃ¥r av enheter i Tromsø, Bodø, Harstad, Narvik, VesterÃ¥len, Lofoten, Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Hovedkontoret ligger i Tromsø og foretaket har til sammen ca 90 ansatte. Sykehusapotek er ikke som andre apotek. I tillegg til å ekspedere kunder i våre publikumsutsalg, leverer vi egenproduserte og innkjøpte legemidler til sykehusenes pasienter, vi driver også utstrakt farmasifaglig rådgivning. Innenfor alle disse områdene bidrar Sykehusapotek Nord aktivt i utviklingen av farmasien og spesialisthelsetjenesten i Helse Nord, med særskilt fokus på samhandling og pasientsikkerhet.

Les mer om oss
Fakta om Sykehusapoteket i Harstad
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (1)

Fakta om Sykehusapoteket i Harstad

Adresse

9406 HARSTAD