<  
>  
Tananger menighet er en aktiv menighet i Sola kommune. Tananger menighet har en flott arbeidskirke som ble innviet i 2002. Orgelet ble tatt i bruk 2005. Det er et stort barne- og ungdomsarbeid i menigheten. Vi har to barnekor, baby- og småbarnsang og fritidsklubb for tweens og ungdomsklubb. Et stort antall frivillige er engasjert som gudstjenestemedhjelpere, blant annet som forsangere. Tananger menighet har et rikt spekter av musikalske innslag på gudstjenestene. Menigheten ønsker seg derfor en allsidig og dyktig kirkemusiker som gjerne behersker ulike instrumenter, stilarter og musikalske uttrykk. Menigheten verdsetter alt fra gamle salmeskatter til moderne lovsang. Det er viktig at kirkemusikeren kan samarbeide med og utvikle frivillige musikere / forsangere og ha et menighetsbyggende perspektiv i sin tjeneste. Staben består av sokneprest, daglig leder, kantor, kateket, trosopplæringsleder, sekretær, vaktmester/kirketjener og ungdomsarbeider. Menigheten driver også barnehage og skolefritidsordning, hvor det er ca. 25 ansatte. Menighetens visjon: Tananger menighet, en oase hvor alle opplever Guds nåde og nærhet. Se ellers vår hjemmeside www.tananger.menighet.no
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (3)

Fakta om Tananger kirke

Adresse

4056 TANANGER