Kverneland Bil

Merkevarer / Konsumentprodukter
31. mai 1921 startet brødrene Olaus og Aadne Kverneland sitt eget firma under navnet Brødrene Kverneland. Det som begynte med to brødre og en omsetning på to brukte biler, er i dag et godt innarbeidet konsern med rundt 350 ansatte, et årlig salg på ca 7.000 biler, og en omsetning på over 1.300 millioner kroner.
Les mer om Kverneland Bil
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Kverneland Bil

Kverneland Bil AS har sentralisert regnskap og økonomifunksjon, og vi søker nå etter vår nye regnskapsmedarbeider. Vi ønsker å utvikle vår avdeling og søker en engasjert og endringsorientert medarbeider.Vi søker en personen som jobber strukturert og målrettet for å bidra til god kvalitet og innenfor de frister som gjelder. Stillingen rapporterer til Regnskapssjef.ArbeidsoppgaverDistribusjon av inngående faktura, bokføring og remitteringAjourhold av anleggsregisterKontroll av reiseregningerMVA-avstemmingDiverse fakturering og regnskapsføringAvstemming og oppfølging av balanseposter, kunde- og leverandørkontoerBidra i forbedringsprosjekter i avdelingenBackup for andre områder i regnskapsavdelingenØnskede kvalifikasjonerHøyere utdannelse, minimum Bachelor i regnskap/økonomi med gode resultater, er ønskelig.Minimum 2 års relevant erfaring, fra regnskap- og økonomiarbeid, revisjon eller kontrollingGod regnskapsforståelseGod kjennskap og interesse for IT-baserte program (Visma Global, Visma Dokumentsenter, Amesto Analyze, Visma.net, Excel, mv)Flytende i Norsk, både skriftlig og muntlig, er et krav i stillingen.Personlige egenskaperSelvstendig og strukturertTillitsvekkende og energiskProaktiv og endringsorientertFleksibel, med stor arbeidskapasitet og kvalitetsbevisst gjennomføringsevneRelasjonsbygger med gode samarbeidsevnerGod muntlig og skriftlig fremstillingsevneLever ut og fremmer konsernets verdierVi tilbyrSom regnskapsmedarbeider i Kverneland Bil får du mulighet til å jobbe i et solid og spennende Bil selskap som har vært i bransjen siden 1921 og som har planer om å være i bransjen i alle overskuelig fremtid Om Kverneland Bil AS Kverneland Bil er en av landets største bilforhandlere. Vi har 10 anlegg fordelt på Billingstad, Bergen (Minde og Åsane), Bryne, Forus, Haugesund, Jæren, Oslo og Stavanger -Sandnes. Vi har hovedkontor på Forus i Stavanger. Firmaet omsetter for 1,8 mrd. pr. år og har ca. 300 ansatteSelskapets suksess er tuftet på verdiene "ansvar, åpenhet, samarbeid og forandring". Adresse: Vestre Svanholmen 11,4313 Sandnes Web: http://www.kvernelandbil.no
Snarest Sandnes

Rekrutteringskalender

  • JAN 20
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere