<  
>  

Åsnes kulturskole

Kommunen kjennetegnes av vakre kulturlandskap, omkranset av mektige skogsområder som deles på midten av elva Glomma. Østover strekker Finnskogen seg mot Sverige og byr på jakt-, fiske- og friluftsopplevelser, samt stillhet og ro blandet med Finnskogens mystikk.

Flisa er administrasjonssentrum i kommunen, sentralt beliggende i Solør. Her finner man barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Kommunen har full barnehagedekning, og byr på allsidige aktivitets- og kulturtilbud.

Åsnes kommune har ca 7600 innbyggere og har plass til mange nye Åsnessokninger. Her er varierte bomuligheter, fra tettsted til spredt bebyggelse. Dette bidrar til at kommunen er en trygg og god plass å bo og leve i.

Visjon: Åsnes - inkluderende og miljøbevisst.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Åsnes kulturskole

Adresse

2270 FLISA