<  
>  

Marine Harvest

Havbruk / akvakultur, Industri og produksjon, Merkevarer / Konsumentprodukter

Marine Harvest Norway har virksomhet langs hele norskekysten fra Agder til Nordland og driver i hele verdikjeden fra stamfisk, rogn, matfisk, foredling og distribusjon til salg. Vi er Norges største oppdrettsselskap, og verdens største produsent av laks.

 

Konsernet har rundt 10 400 ansatte og har aktiviteter i 24 land.

Antall ansatte

1600 i Norge

Fakta om Marine Harvest
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Marine Harvest
Jobbmuligheter i Marine Harvest

Havbruksnæringen er en ung næring som er i stadig utvikling. Vi kan med hånden på hjertet si at våre ansatte knapt har en kjedelig dag på jobb.

Å arbeide med levende organismer og de utfordringer biologien har å by på, og samtidig prestere i et internasjonalt, børsnotert konsern, er noe av det som gjør Marine Harvest Norway til en arbeidsplass utenom det vanlige.

Vi har over 1600 kvinner og menn i jobb langs hele kysten fra Agder til Nordland, og har stadig behov for flere. Både fast ansatte, lærlinger og traineer. Siden vi er til stede i hele verdikjeden har vi et mangfold av stillinger innen økonomi og finans, ledelse på ulike nivåer, personalutvikling, IT, salg og logistikk, forskning og teknisk utvikling, HMS, fiskehelse, manøvrering av arbeidsbåter og røkting av fisk.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (63)

Fakta om Marine Harvest

Adresse

Sandviksboder 77AB
5035 Bergen