<  
>  

Piemonte Bar & Restaurant

Restaurant / Servering

Bak Piemonte Bar & Restaurant ligger en visjon om å skape et sted hvor folk skal trives og komme sammen rundt bordet fylt med herlige tradisjonelle italienske retter.

Etter mange år her på Vinterbro er savnet etter noe som kan strekke seg utenfor senterets åpningstider stort. Det å kunne tilby kvalitetsmat til en fornuftig penge kombinert med noe godt å drikke har hele tiden stått i fokus da vi gikk i gang med utviklingen av Piemonte Bar & Restaurant.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Piemonte Bar & Restaurant

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Piemonte Bar & Restaurant

Adresse

Sjøskogenveien 7,
1407 Vinterbro