<  
>  

STOR-ELVDAL GRUNNEIERFORENING  • Glomma Fiskeforening er en sammenslutning av elveeierne i Stor-Elvdal. Vi forvalter en strekning av Glomma på 8 mil og har ca 100 medlemmer. I tillegg administrerer vi fiskekort og oppsyn for de fleste sidevassdrag i kommunen. 

    Stor-Elvdal Grunneierforning (SEG) er en grunneiersammenslutning med 225 medlemmer og totalt areal på omkring 1,2 mill daa. Formålet er å hjelpe medlemmene til å utnytte utmarksressursene på en rasjonell og økonomisk måte samt ivareta medlemmenes næringspolitiske interesser. SEG ønsker å være langt framme innen viltforvaltning. Derfor har foreningen deltatt i flere ulike prosjekter/ forsøksordninger og er medarrangør av et viltfaglig seminar.   

     
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om STOR-ELVDAL GRUNNEIERFORENING

Adresse

Postboks 79
2481 KOPPANG