<  
>  

Verisure AS

Salg / Markedsføring, Øvrig

Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hvert tyvende sekund monteres det et Verisure-system et sted i verden, og hver dag bruker over 2,8 millioner kunder vår teknologi. Siden vi startet med alarm i 1988 har vi hatt en meget positiv utvikling og tilbyr alarmer til boliger og bedrifter over hele landet. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning.

Med Verisure får du så mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet!

Les mer om Verisure her, og se alle våre ledige stillinger

Fakta om Verisure AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Verisure AS
Jobbmuligheter i Verisure AS

Ser du etter en jobb innenfor salg, kundeservice, som tekniker eller partner? Vi leter fortløpende etter nye talenter! De som kommer till oss behøver ikke kunne alt fra begynnelsen. Vi er med hele tiden for å gi inspirasjon, opplæring og støtte.

Les mer her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Ser du etter en jobb innenfor salg, kundeservice, som tekniker eller partner? Vi leter fortløpende etter nye talenter! De som kommer til oss behøver ikke kunne alt fra begynnelsen. Vi er med hele tiden for å gi inspirasjon, opplæring og støtte.

Les mer her

Bli franchisetaker

Franchise

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (5)
logo
Bli franchisetaker
Som franchisetaker driver du ditt eget selskap under varemerket Verisure. Du bestemmer over ditt eget selskap og har full tilgang til support når det gjelder opplæring, støtte og administrasjon. Vår franchisemodell er en kombinasjon av vårt markedsledende varemerke og din kunnskap om og fortrolighet til det lokale markedet. Dette er en god modell for deg med ambisjon om å drive egen virksomhet i ditt område. Når vi søker etter nye samarbeidspartnere til virksomheten, legger vi stor vekt på entreprenørskap, salgs- og serviceferdigheter. Vi vil samarbeide med personer som har høye ambisjoner om å drive profesjonell virksomhet innen alarm og sikkerhet. De må være engasjerte og ha fokus på optimal service og tilgjengelighet. Vi arbeider med en sterk varemerke og en godt utprøvd forretningsidé. Å samarbeide med oss krever stor arbeidsinnsats, men gir også mye tilbake. Hos oss er det mange muligheter for læring og utvikling. Vi satser på langvarige relasjoner – så vel med våre partnere som med våre felles kunder. Vi er med hele tiden for å gi inspirasjon, opplæring og støtte. Vår trinnvise rekrutteringsprosess er en gjensidig kvalitetssikring der kandidatene får mulighet til å beskrive sine forventninger, prioriteringer og motiver.

Fakta om Verisure AS