Model Day Studio AS

Salg / Markedsføring, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

Model Day Studio er en av Norges ledende fotografbedrifter. Vi har profesjonelle og svært dyktige make-up artister, stylister og fotografer som får deg til å føle deg hjemme i studio. Det gode bildet krever forberedelser, god stemning og en trygg atmosfære. Våre medarbeidere vet hva som skal til, og har det som kreves for at du får en positiv opplevelse i studio, og blir tilfreds med sluttresultatet.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Model Day Studio AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Model Day Studio AS

Adresse

Haugesgt. 3-7,
3019 Drammen