<  
>  

Xtravaganza

Øvrig

xtravaganza er et svensk foretak som jobber med vektreduksjon. xtravaganzaprogrammet er et godt forberedt og etablert konsept som har hjulpet mange mennesker til å gå ned i vekt.

Programmene er bygd opp rundt fire lederstjerner: Mental Trening, Mental Næring, God Energi og Bevegelsesglede.

xtravaganza er et franchiseforetak og vokser raskt i hele Norden. I dag finnes xtravaganza på over 150 plasser og har et stadig økende antall franchisetakere i Norge og andre nordiske land.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Xtravaganza

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende

Vi søker franchisetakere

Franchise

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (3)
logo
Vi søker franchisetakere
Vi søker deg som vil drive egen butikk i Drammen, Kristiansand eller Stavanger.Fordi vi ønsker at flere skal lykkes   Ønsker du å drive din egen bedrift?Er du interessert i å vite mer om hvordan du driver din egen xtravaganza enhet? Send en e-post til jan.roar@xtravaganza.no eller ring 905 88 109 så vil du få mer informasjon om xtravaganzas franchisekonsept. xtravaganzaxtravaganza er et unikt, moderne og veletablert helhetskonsept for vektreduksjon. xtravaganza vokser hurtig i det nordiske markedet og er etablert på mer enn 180 steder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Mer enn 120.000 personer har fått hjelp gjennom vårt vektreduksjonsprogram. Derfor skal du bli franchisetaker hos xtravaganza!- Du får være del av en ekspansiv og spennende bransje- Bidra til at mennesker forandrer sine liv- Drive egen bedrift- Hjelpe mennesker til å nå nye mål Vi søker franchisetakere som er:- Ambisiøs- Flink på forretninger - Økonomisk interessert- Entreprenør- Interessert i kost og helse- Som vil coache andre mennesker til et bedre liv- Klar til å jobbe 100 % i bedriften

Fakta om Xtravaganza