<  
>  

Molde domprosti

Møre bispedømmes visjon er: «I Kristus - nær livet. Rause fellesskap som utfordrer til tro og tjeneste.» Vår målsetting er å bygge trygge medarbeidere som ser hverandre og tar del med nådegaver, evner og fagkunnskap.

Molde domprosti har i overkant av 35.000 medlemmer i Den norske kirke fordelt på kommunene Molde, Fræna, Aukra, Midsund og Sandøy. Domprostiet har 13 sokn fordelt på 5 fellesråd. Domprostiet har 11 prestestillinger i tillegg til fengselsprest og domprost. Helseforetaket har sjukehusprest i full stilling ved Molde sjukehus. Prestetjenesten er organisert i 4 samarbeidsområder med for tiden 3 prester i hvert av dem. Prostesetet er lagt til Molde. Næringslivet i Molde kommune er allsidig. Molde er en turist- og konferanseby med mange hotell, og byen er kjent som en kulturby. Bjørnsonfestivalen, Molde Internasjonale Jazzfestival og Molde Fotballklubb (MFK) kan nevnes som viktige kulturinstitusjoner på sine felt. Fylkesadministrasjonen ligger i Molde og byen har sjukehus og høyskole. Molde og distriktet rundt byen byr på fine naturopplevelser og gode muligheter for friluftsliv.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Molde domprosti

Adresse

6415 MOLDE