GNRD

Non-profit -/ interesseorg., NGO - Ikke-statlige organisasjoner

Global Network for Rights and Development (GNRD) er en internasjonal frivillig organisasjon, som ble stiftet i 2008 og har sitt hovedkontor i Stavanger. Organisasjonen arbeider for å forbedre og fremme menneskrettigheter og utvikling, ved å anvende nye strategier og retningslinjer som et middel for å oppnå reell endring.

GNRD er en nøytral og uavhengig organisasjon som konsentrerer seg om å styrke samarbeidet mellom privat og offentlig sektor på akademiske, tekniske og politiske områder, samt å yte teknisk og humanitær bistand i utviklingsland. GNRD har et fokus på å fremme sosial rettferdighet, konfliktmegling og anvendlsen av rettighetene anerkjent i FNs Verdenserklæring om Menneskerettigheter.

Nettside: gnrd.net

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos GNRD

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Bildegalleri

Fakta om GNRD

Adresse

Kvalbergvegen 21,
4016 Stavanger